Nytt i sortimentet – Presentaskar från Novellix

Är du kund hos oss vet du att vi ständigt jobbar med att utveckla vårt sortiment för att fortsätta kunna kalla oss Sveriges mest välfyllda gåvokort med stolthet! Det mesta av sortimentsutvecklingen sker organiskt genom att det helt enkelt kommer till nya produkter att välja bland för gåvokortsmottagarna – men vi ska försöka bli bättre på att berätta om det även här!

När Pocketogram startade för vad som snart närmar sig 15 år sedan var det med basen i pocketböckerna – därav namnet. Sedan dess har mycket skett och presentartiklar, delikatesser, tidskriftsprenumerationer och digitala ljudböcker har alla blivit uppskattade delar av vårt sortiment. Men visst klappar en del av vårt hjärta fortfarande starkt för bokbranschen!

När vi sprang på Novellix fantastiskt fina presentaskar med novellsamlingar var beslutet därför inte svårt – det är klart att de ska finnas med i vårt sortiment! Dels är det fantastiskt vackra askar – och som produkt befinner de sig precis där i gränslandet mellan bokvärlden och en vacker presentartikel – lite som vi själva känner oss ibland! Du hittar därför från och med idag ett antal novellsamlingar i sortimentet på Pocketogram Grand och vi kikar på lösningar för att få med dem även i våra andra gåvokortssortiment!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *