Pocketogram Platina – Dubbelt upp av allt!

Vill du ge bort det mesta av det bästa? Ett riktigt lyxigt gåvokort med mer av allt? Nu kan du köpa Pocketogram Platina – ett gåvokort som i praktiken är ett dubbelt Pocketogram Deluxe.

Under våren 2020 gavs möjligheten att ge bort en så kallad Coronagåva – en extra gåva till personalen med ett värde på upp till 1000 kr inom samma regelverk som julgåvan. Se exempelvis Svenska Dagbladet för källa.

På Pocketogram vill vi såklart kunna erbjuda dig den bästa lösningen för coronagåvan, så vi lanserar nu Pocketogram Platina – här kan mottagaren välja i hela vårt lyxiga Pocketogram Deluxe-utbud – två gånger! Gåvokortsmottagaren kan alltså välja hela 8 pocketböcker, två lyxiga presentartiklar, två delikatesspaket, två långa tidskriftsprenumerationer eller två digitala ljudböcker! Självklart går det också att kombinera som man vill – välj en presentartikel och ett delikatesspaket eller en lång tidskriftsprenumeration och 4 pocketböcker – eller någon annan trevlig kombination!

Mycket lyxigare blir det inte! Vill du kika på sortimentet hittar du det här!

Mottagaren kan också välja att använda hela gåvokortet vid ett tillfälle eller att använda en del direkt och resten vid ett senare tillfälle. Så fungerar alla våra gåvokort – vill man så är det aldrig några problem att välja en bok i taget istället för att använda hela gåvokortet på en gång.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.