Pocketogram

Företaget bakom Pocketogram grundades år 2003 och har alltsedan dess specialiserat sig på distanshandel med mediaprodukter, till en början pocketböcker. Fokus har legat på att finna smarta och innovativa distributionslösningar för att leverera produkter till kunder i hela landet.

Pocketogram är idag en uppskattad gåvotjänst som ständigt finner nya användare och användningsområden. Under 2009 utökades produktutbudet med DVD-filmer och 2011 var det dags att införa tidskrifter och ljudböcker. 2012 introducerade vi presentartiklar med stort fokus på välkända varumärken. Vi strävar efter att hålla en hög kvalité och håller oss borta från presentprylar som inte saluförs i den vanliga handeln. Under 2013 utökade vi rejält vårt utbud av boktitlar och införde upplevelser som val på våra gåvokort.

Vi strävar alltid efter att minimera vårt ekologiska fotavtryck och på bästa möjliga sätt ta ett socialt ansvar. Det innebär att alla våra pappersprodukter är FSC certifierade och att vi klimatkompenserar våra trycksaker genom Antalis. Vi samarbetar endast med stora och etablerade återförsäljare av presentartiklar för att så långt det är möjligt även kunna ta ett miljöansvar och ett socialt ansvar för tillverkningsprocessen.

Alla kundtjänstärenden kring vår gåvotjänst hanteras av oss själva på huvudkontoret i egenutvecklade och anpassade system och hela distributionen sköts av tätt integrerade distributionspartners. Detta gör att vi har en väldigt hög leveranssäkerhet och en förmåga att snabbt och smidigt ta till oss nya idéer och hantera de frågetecken som kan tänkas uppstå.

2015 bytte verksamheten ägare och fick då också en ny bolagsmässig hemvist. Det innebar dock inga förändringar för gåvokorten och dess funktion – utan bara att produkten fick ett större fokus och ännu bättre utvecklingsmöjligheter.

Pocketogram AB
Organisationsnummer 559008-6822
Spikgatan 3
235 32 Vellinge