Nya regler – nya gåvokort!

Reglerna för personalgåvor har för första gången på många år förändrats – personalgåvan får numera ha ett värde på 500 kr inklusive moms och exklusive frakt mot tidigare 450 kr. Skatteverkets regler kan ni ta del av här.

På Pocketogram vill vi såklart fortsätta erbjuda dig den perfekta gåvan för alla tillfällen – vi har därför gjort om och utvecklat vårt gåvokort Pocketogram Platina. Med det utökade gränsvärdet så får vi möjlighet att ladda på ännu mer i gåvokortet och det gör vi genom att bland annat lägga till en femte pocketbok (i jämförelse med Pocketogram Deluxe) och ett sortiment av upplevelser. Även resten av sortimentet håller vi på att se över för att maximera vad vi kan erbjuda gåvokortsmottagarna med den höjda gränsen.

Möjlighet till extra gåvor under 2021

Utöver den lilla höjningen av gränsvärdet får du som arbetsgivare ge bort ytterligare gåvor till ett värde av upp till 2 000 kr inklusive moms under samma regelverk – alltså totalt 2 500 kr under 2021!

Detta löser vi genom att du kan “turboladda” värdet på våra Pocketogram Platina med 2, 3, 4 eller 5 gånger och således landa på ett värde på 1 000, 1 500, 2 000 eller 2 500 kr! För gåvokortsmottagaren innebär det att denne med ett Platina x 5 kan välja upp till 25 pocketböcker, eller 5 presentartiklar, delikatesslådor, tidskriftsprenumerationer, ljudböcker eller upplevelser. Gåvokortet går att nyttja vid ett valfritt antal tillfällen – så om man vill går det utmärkt att sprida ut sina gåvor under gåvokortets giltighetstid. Självklart går det också att blanda som man vill och exempelvis välja 5 pocketböcker, en presentartikel, en upplevelse, en tidskriftsprenumeration och en delikatesslåda eller såklart en annan valfri blandning!

För er som köpt Pocketogram Platina av “gamla” modellen, då den var ett dubbelt Deluxe-gåvokort, behöver ni inte oroa er – dessa gåvokort fortsätter att fungera precis som vanligt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.