Upplevelser även på Pocketogram Grand!

Sedan ett antal år har du ju hittat upplevelser på våra gåvokort – och då på Pocketogram Premium och Pocketogram Deluxe. Arbetet med att utveckla sortimentet på våra gåvokort pågår ständigt. Som en del av det arbetet kan vi nu lansera ett sortiment av upplevelser även på det lite billigare gåvokortet Pocketogram Grand!

Testa ett Segway-äventyr, åk dressin på Österlen, kör Gokart, åk på en sightseeing med båt i Stockholm eller någon av våra andra upplevelser! Valet är som vanligt upp till gåvokortsmottagaren!

Marknadens största sortiment!

När du ger bort ett Pocketogram Grand kan mottagaren utöver upplevelserna också välja bland digitala ljudböcker, tidskriftsprenumerationer, presentartiklar och marknadens största sortiment av pocketböcker. Vi är ensamma om att erbjuda pocketböcker från alla svenska pocketutgivande förlag på ett gåvokort vilket ger oss ett sortiment på över 2 800 titlar bara i pocketsortimentet! Och allt distribueras från vårt eget lager vilket ger snabba och säkra leveranser.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.