Tekniken går framåt!

Under sommaren har vi ägnat oss åt lite teknikutveckling – både på och under ytan! Beställningssidorna där gåvokortsmottagaren väljer sin gåva har fått en rejäl uppfräschning med ett antal nyheter.

  1. Folk har allt större skärmar på sina datorer, så vi har gjort produktutbudet klart mer överblickbart genom att lägga två rader av produkter på beställningssidan. Som vanligt kan du söka bland produkterna genom att klicka på “Visa alla…”-knappen.
  2. Vi startade ju, som namnet antyder med pocketböcker vilket gjort att de nya produktkategorierna har fått tränga in sig i pocketbokens stående format. Det har vi nu åtgärdat, så nu har vi större och aptitligare bilder där så behövs! Detta gäller i nuläget våra delikatesser och upplevelser – och arbetet pågår med att förstora bilderna även på presentartiklarna!
  3. En annan tydlig trend är att allt fler besöker oss från mobiltelefonen, så nu har vi gjort beställningssidorna responsiva så att de blir ännu smidigare att använda på mobila enheter.

Vi får ofta väldigt trevlig feedback på vårt beställningsförfarande och vi hoppas att dessa förändringar skall förstärka den känslan – så att vi fortsätter vara den mest uppskattade gåva du kan ge bort!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.