Leveranserna av Pocketogram Summer Edition är igång!

En tussilago i vägrenen, ett träd som blommar och solen som värmer. De är alla säkra tecken på att sommaren är på ingång. Men för oss på Pocketogram är det säkraste tecknet av dem alla att leveransen av sommarens mest välfyllda gåvokort – Pocketogram Summer Edition – är igång! Så nu kan vi med säkerhet säga att sommaren är här!

Önska dina medarbetare eller kunder en riktigt skön semester med Sveriges mest välfyllda gåvokort du också! Det finns ett Pocketogram för varje budget – och alla är de fyllda med Sveriges största sortiment av gåvor – presentartiklar från välkända varumärken, alla pocketböcker på marknaden, härliga tidskriftsprenumerationer, marknadens alla ljudböcker och smarriga delikatesser.

Allt ingår!

På Pocketogram ogillar vi överraskningar – därför ingår alltid allt i vårt pris och ingenting förutom moms tillkommer! När du köper minst 20 gåvokort väljer du själv design på gåvokortets insida, antingen utifrån våra färdiga designförslag eller så sätter vi ihop något baserat på dina egna bilder! Hälsning på gåvokort, din logotyp där du vill ha den, matchande beställningssida och en fin telegramhälsning som följer med i leveransen – allt är inkluderat i priset!

Sveriges mest välfyllda gåvokort beställer du här eller genom att slå oss en signal på 08-31 35 40!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.