Ny lokal – nya möjligheter!

I egen regi från egna lokaler

Sedan några veckor tillbaka har vi flyttat till nya lokaler och en helt ny landsände! Huvudkontoret och lagret har nu flyttat ihop på Spikgatan 3 i Vellinge, alldeles söder om Malmö.

På marginalen märks det nog redan för gåvokortsmottagare i form av något snabbare leveranser och vi ser fram emot att kunna lägga ytterligare kärlek på att förbättra och förfina upplevelsen av våra gåvokort i alla led. De nya lokalerna ger oss också över tid möjlighet att utveckla både sortiment och upplevelsen ytterligare!

Vi har fortfarande kvar ett säljkontor i Solna med två glada kontaktpersoner för våra gåvokortskunder, och vi har fyllt på med en glad lagermedarbetare på lagret. I planerna ligger också att rekrytera en ny glad säljare till vårt nya kontor i Vellinge under våren – så har du några tips på den fronten får du gärna skicka dem i vår riktning. En annons hittar du här!

(Ja, den uppmärksamma, lokala läsaren av detta inlägg kan konstatera att den där skylten på fasaden inte riktigt hunnit sättas upp än – den kommer även den i sinom tid! ;-))

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.