Nya beställningssidor!

Vi har under våren arbetat hårt med att uppdatera och förnya vårt system som varit med oss sedan starten 2005. Efter flera års arbete är vi nu glada över att äntligen kunna meddela att vi har bytt ut de sista komponenterna i vårt grundsystem. Det nya systemet är betydligt effektivare, stabilare och framtidssäkrat för fortsatt utveckling!

Vi har även lanserat nya och uppdaterade beställningssidor som är omarbetade från grunden. De nya sidorna har förbättrade exponerings- och kommunikationsmöjligheter för våra kunder. En ny toppbanner med gott om plats för design, logotyp och hälsning har tillkommit. Om du redan har beställningssidor hos oss visas en standardbanner, men vi uppdaterar gärna den åt dig – allt du behöver göra är att kontakta oss!

Vi har också gjort sortimentet mer överskådligt med tydligare visning av vårt enorma utbud. Med över 10 000 produkter i sortimentet har det varit en utmaning att visa både bredden och djupet. Men nu visas alla produktkategorier på förstasidan och det är enkelt att leta sig vidare ned i kategorierna – eller att söka via den förbättrade sökfunktionen!

För att förbättra mobilanpassningen och orderflödet för våra kunder har vi gjort förändringar i vårt beställningsförfarande för gåvokortsmottagaren. Vi har avlivat principen med allt på samma sida, men istället kan vi erbjuda en bättre överblick av sortimentet, en förbättrad mobilupplevelse och ett beställningsförfarande i två enkla steg.

Vi tror att dessa förbättringar kommer att göra det lättare för gåvokortsmottagarna att hitta sina gåvor och få en smidigare beställningsupplevelse. Vi hoppas att du kommer att bli lika glad som vi över de nya funktionerna!

Vi ser fram emot att höra dina åsikter och synpunkter om våra förbättringar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.