Våren är här, och med den Pocketogram Summer Edition!

När sommarkänslorna börjar sprida sig är det dags att börja fundera på sommarpresenten! Och då passar såklart ett Pocketogram perfekt – för vad passar bättre för sommar, sol och lata dagar än lite läsning? Som du kanske vet är vi det enda gåvokort som erbjuder marknadens alla pocketböcker på våra gåvokort, så ingen behöver sakna sin favoritförfattare! Och om det inte är läsning dina gåvokortsmottagare vill ha i hängmattan så finns ju även själva hängmattan som ett alternativ bland alla våra högkvalitativa presentartiklar! Och annars kanske något gott till kaffet, eller något annat ur vårt delikatess-sortiment? Kort sagt, det finns något för alla!

Pocketogram Summer Edition 2023
Det somriga Pocketogram Summer Edition

Vi har gåvokort i alla prisklasser, så även om du vill hålla i budgeten så finns det möjlighet att välja ett av våra billigare gåvokort Classic eller Grand – redan på dessa finns det över 10 000 alternativ att välja bland och möjligheten att förmedla en trevlig hälsning är lika god där!

Beställ sommarpresenten redan idag så ordnar vi allt det praktiska! Klicka här för att beställa dina Pocketogram Summer Edition!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.