Gåvokortet med det största utbudet av friskvårdsprodukter!

Pocketogram - gåvokortet med störst utbud av friskvårdsprodukter!

Nu gör vi en ordentlig framryckning på friskvårdstemat! Gåvor i den kategori som heter “Motion & Friskvård” har länge varit en uppskattad del av vårt sortiment och nu har vi kompletterat upp utbudet i kategorin ordentligt med massor av nya friskvårdsprodukter!

Det största utbudet av träningsprodukter hittar du på ett Pocketogram Deluxe, men även på Pocketogram Premium och Pocketogram Grand hittar du uppskattade träningsprodukter från bland annat Casall och Poco de Todo!

Visst vill du att dina kunder och medarbetare skall hålla sig friska och krya? Ge bort ett gåvokort där de får möjlighet att komma igång med hemma-träningen på ett enkelt sätt! Utöver friskvårdsprodukter så finns det också närmast oändligt många andra gåvor att välja bland – inte minst i vårt mediautbud som även det är störst på marknaden. Kulturell friskvård är ju minst lika viktigt som fysisk friskvård!

Massor av nya friskvårdsprodukter från Casall!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.