Årets julklapp enligt ny undersökning

Prisjämförelseföretaget Pricerunner har inför julen 2019 gjort en rejäl undersökning för att utröna vad svenska folket önskar sig i julklapp. Till vår stora glädje landar boken i topp! Även presentkort kniper inte mindre än tre av platserna på tio-i-topp, och dekoration och inredning samt köksmaskiner och kökstillbehör kvalar också in!

Förhoppningsvis kan det ge dig lite hjälp om du funderar över julklappen till din personal, och vill du ha ännu mer hjälp så hjälper vi såklart gärna till!

Årets julklapp enligt Pricerunner

På våra Pocketogram hittar du utöver marknadens överlägset största sortiment av pocketböcker (vi är ensamma på gåvokortsmarknaden om att erbjuda böcker från alla svenska förlag) också ett stort utbud av såväl heminredning som kökstillbehör!

När du ger bort ett gåvokort från Pocketogram som årets julklapp så låter du din personal själv välja vad de vill ha i julklapp – med den garanti det medför för att alla ska bli nöjda!

För några år sedan undersökte Dagens Industri (länken har tyvärr dött hos dem) vad de anställda ville ha som företagsjulklapp – även då talade mycket för Pocketogram. På första plats kom pengar (vi gissar då att man tänkte sig mer pengar än vad den typiska julgåvan kostar) och på andra plats kom gåvokort där man själv fick välja sin julklapp. Toppen även det tycker vi!

Passa på att beställa årets julklapp redan idag!

Varför inte göra slag i saken direkt! Beställ årets julklapp redan nu – enklast gör du genom att göra en beställning här – vi kommer sedan att kontakta dig för att se till att gåvokorten och beställningssidan får det utseende du vill att de ska ha. Sedan är det bara för dig att luta dig tillbaka och låta din personal välja julgåvan, allt annat tar vi hand om!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *