Att ge en julgåva till sina medarbetare eller kunder har en lång tradition.

Pocketogram Christmas Edition är ett extra juligt gåvokort för den där lilla extra julkänslan. Designen skriker jul med en modern touch, och innehållet är spetsat med ett antal extra juliga gåvor. Självklart går det att få Pocketogram Christmas Edition i alla de vanliga fem utförandena! Vi har jobbat vidare på förra årets grafiska spår och hittat en riktigt lyxig och röd känsla med Pocketogram-logotypen insprängd här och där bland något av ett jul-tivoli. Detta tillsammans med en tydlig och glad julhälsning ger dig en perfekt bärare för Sveriges mest välfyllda gåvokort!

Köp Pocketogram Christmas Edition

Beställ Pocketogram Christmas Edition

Här kan du enkelt och snabbt beställa dina gåvokort! Ange hur många du vill ha och vart de skall skickas. Om du beställer minst 20 gåvokort ingår kostnadsfri anpassning av gåvokort, beställningssida och telegram, vi kommer i så fall att kontakta dig så att du får det som du vill ha det. Alla priser anges exkl moms.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

En julgåva är ett sätt att visa uppskattning för ett gott arbete under det gångna året och önska dem en riktigt God Jul! Allt fler väljer att ge bort ett gåvokort som julklapp. Det är både smidigt för den som ger bort julklappen och uppskattat av den som får julklappen – mottagaren får ju själv välja sin gåva och tvingas inte hålla tillgodo med samma grunka som alla andra fick. Pocketograms gåvokort har marknadens största sortiment av valbara gåvor – alla gåvokort innehåller över 10 000 olika alternativ att välja bland!

Undersökning efter undersökning visar dessutom att ett gåvokort är det dina anställda helst vill ha – i vissa fall näst efter en kontantbonus. Och skall man vara ärlig så är ju ett gåvokort oftast rejält mycket mer prisvärt för företaget än en bonus.

Gåvokort

På vårt “enklaste” gåvokort, Classic hittar du pocketböcker, tidskriftsprenumerationer, digitala ljudböcker, presentartiklar och delikatesser. Går du upp ett snäpp, till Grand, får mottagaren välja 2 pocketböcker och bland finare presentartiklar och delikatesser, längre tidskriftsprenumerationer och fler ljudböcker. Och så fortsätter det, på gåvokortet Premium väljer mottagaren 3 pocketböcker, på Deluxe väljer mottagaren 4 pocketböcker, och på Platina hittar du våra allra exklusivaste alternativ inom alla kategorier – och där får mottagaren välja 5 pocketböcker! På Platina-nivån kan mottagaren dessutom välja bland våra upplevelser. Vi är, som gåvokort, ensamma om att erbjuda marknadens alla pocketböcker – mottagaren väljer en, två, tre, fyra eller fem böcker – eller en annan valfri gåva – beroende på gåvokort. Det finns garanterat något för alla smaker!

Inför julen har vi tagit fram ett nytt juligt gåvokort och en hel rad nya juliga designalternativ – du hittar dem på vår nedladdningssida!

Vill du göra det så enkelt som möjligt för dig som företag så kan vi, till en liten merkostnad, hjälpa dig med distributionen av dina gåvokort. Kontakta oss för distributionsförslag eller lägg din beställning via formuläret och ange att du vill ha hjälp med distributionen i övrigt-fältet!

Köp Pocketogram Christmas Edition

Välgörenhet

För dig som funderar på att skänka julklappen till välgörenhet finns nu alternativet att göra både och! Genom Pocketograms välgörenhetslösning får gåvokortsmottagaren möjlighet att välja att skänka sin julgåva till ett av sex välgörande ändamål, även här finns något för alla!