Nya designförslag inför sommarens gåvor!

Även om vi sedan 5 år tillbaka har lager och huvudkontoret i Skåne så får vi erkänna att vi inte riktigt känner sommarkänslan fullt ut så här i sista halvan av februari. Men de första snödropparna har slagit ut, och i helgen var i alla fall vårkänslorna på plats. Och för de av våra kunder som är ute i god tid så har vi redan nu tagit fram årets variant av Pocketogram Summer Edition – sommarens trevligaste gåvokort!

Vi är riktigt glada över den fräscha och somriga känsla som gåvokortet förmedlar! Och för insidan har vi tagit fram ett gäng nya designförslag som du hittar här!

Som du kanske redan känner till, är vi stolta över att vara ensamma om att erbjuda marknadens alla pocketböcker på våra gåvokort, vilket betyder att ingen behöver vara utan sin favoritförfattare när solen skiner som starkast!

Men om läsning inte är det som lockar dina gåvokortsmottagare i sommarvärmen, finns det givetvis ett överflöd av andra alternativ bland våra högkvalitativa presentartiklar. Kanske en lyxig hängmatta för avkoppling i trädgården? Eller så kan du utforska vårt delikatess-sortiment för något gott att avnjuta till kaffet. Kort sagt, oavsett preferenser, finns det något för alla att njuta av under de varma sommardagarna!

Vårt sortiment av gåvokort täcker alla prisklasser, vilket innebär att även om du har en budget att hålla dig till, finns det möjlighet att välja ett av våra prisvärda gåvokort, antingen Classic eller Grand. Redan på dessa kort finns över 10 000 alternativ att välja bland, och du har fortfarande möjligheten att förmedla en personlig hälsning till mottagaren. Och har du en lite generösare budget så hittar du ännu mer ju högre upp du kommer, bland Premium, Deluxe och Platina!

Så varför vänta? Beställ din sommarpresent redan idag och låt oss ta hand om allt det praktiska. Klicka här för att utforska och beställa dina Pocketogram Summer Edition och skapa minnesvärda stunder för dina kollegor och medarbetare!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.