Bli din egen youtuber med en personlig videohälsning!

Lägg till en personlig videohälsning på din beställningssida!

Kommunikationen har alltid varit en viktig del av våra gåvokort och nu tar vi ytterligare ett steg! För den som vill maximera kommunikationen erbjuder vi nu möjligheten att presentera en egen videohälsning på er beställningssida.

Spela in en enkel video med mobiltelefonen, publicera er senaste reklamfilm eller hitta på något annat kul eller kreativt – möjligheterna är oändliga. Vill du kommunicera med era kunder så kanske en reklamfilm som berättar lite mer om er som företag och leverantör kan passa – och om det rör sig om en gåva till era anställda så kan en personlig hälsning från er VD eller avdelningschef kanske passa.

Tekniken för din egen videohälsning!

Det är inte det minsta svårt! Rent tekniskt så kan vi länka in en video från ert eget streamingkonto eller ladda upp er video på vårt konto hos Vimeo. Videon länkas sedan från bannern på er egen beställningssida – och vill ni lyfta fram videon ytterligare så kan ni såklart också nämna den på ert gåvokort! Har du bara en video så ser vi till att lösa resten!

Kika på ett kundexempel här! Här hade Billes redan en video som passade för att publicera på beställningssidan. Vi har också lagt upp en demosida med en av våra egna videos!

Prata med sin kontaktperson för mer information eller hör av dig på info@pocketogram.se eller 08-31 35 40 så berättar vi mer!

1 svar på ”Bli din egen youtuber med en personlig videohälsning!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *