Nytt i sortimentet – bakmixer från Fikamix of Sweden

Med ambitionen att vara Sveriges mest välfyllda gåvokort för företag såväl som för myndigheter, kommuner och landsting så fortsätter vi ständigt att fylla på sortimentet! När vi sprang på bakmixerna från Fikamix of Sweden var det därför ett enkelt beslut att ta med dem i vårt delikatess-sortiment! Så från och med nu hittar du dem i vårt Grand– och vårt Premiumsortiment!

Bakmixerna, som kanske i första hand riktar sig mot ett turistsegment på marknaden säljs även exempelvis i Designtorgets butiker, och de gör det löjligt enkelt att baka några av de svenskaste av klassiska bakverk – med kanelbullen som okrönt regent. Därutöver finns även en kardemummakaka, en bakmix för skorpor och en bakmix för rågfrallor att välja på!

Bakmixerna levereras i en fantastiskt fin presentask som närmast påminner om Apples svåröverträffade förpackningar. I presentasken hittar du utöver bakmixen de tillbehör som behövs för att baka kakorna, och utförliga instruktioner för hur du gör på både svenska och engelska.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *