Nya juldesigner!

När du beställer minst 20 gåvokort från Pocketogram så ingår som du säkert vet möjligheten att fritt designa gåvokorten. Vi tycker alltid att det är kul om du har en egen bild som du vill ha med – på kontoret, på personalen eller något annat som du vill kommunicera. Har du ingen sådan bild som du kommer att tänka på så vill vi såklart ändå hjälpa dig på traven med att få till ett riktigt snyggt gåvokort.

Inför julen 2016 har vi därför tagit fram ett antal nya juldesigner för gåvokorten som ger den där extra känslan – och som passar utmärkt tillsammans med din egen hälsning och logotyp.

Du hittar alla de aktuella juldesignerna på vår nedladdningssida.

Några exempel på nya juldesigner!

Här kommer några exempel på juldesigner som vi gillar lite extra mycket just nu!

gran
Gran. Den är vad den heter. En riktigt traditionell julgran pryder ditt gåvokort, så mycket mer julkänsla blir det inte.
grankvist
Grankvist. Det kanske lite stilrenare granalternativet med en skimrande grankvist och plats för din logotyp och en kortare julhälsning.
julvägg
Julvägg. Rimfrost, några röda bär och grankvistar. En bra design för den lite längre julhälsningen med gott om utrymme för text och logotyp.
pekande-tomte
Pekande tomte. Stilren, men framförallt lite knasig. Tydligt fokus på din julhälsning, och en tomte som kan locka till skratt!
Önskelista
Önskelista. En väldigt traditionell tomte-design med tydligt utrymme för budskap och logotyp!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *