Grattis, Tack, Förlåt eller Glad Påsk – säg det med ett Pocketogram!

Det finns ett Pocketogram för varje tillfälle! Vill du tacka en samarbetspartner för hjälpen? Gratulera medarbetarna på födelsedagen? Önska Glad Påsk utan att ge dina kunder hål i tänderna? Ge dina medarbetare en klapp på axeln? Eller kanske be om ursäkt för något som gått fel?

Oavsett vad du vill säga, och oavsett vilken budget du har, så finns det ett gåvokort från Pocketogram som passar!

Ett gåvokort från Pocketogram innehåller alltid fina presentartiklar, pocketböcker från alla stora svenska förlag, inspirerande tidskriftsprenumerationer och digitala ljudböcker. På de lite exklusivare gåvokorten finns dessutom spännande upplevelser och smakrika delikatesser!

Sveriges mest välfyllda gåvokort!

Gåvokorten finns i fyra varianter, Classic, Grand, Premium och Deluxe! Ju högre upp du kommer desto mer har mottagaren att välja bland, men redan på ett Pocketogram Classic finns över 3 000 produkter att välja från!

Även om pocketböckerna är något vi gärna skryter om, där är vi unika med att ha böcker från alla svenska pocketutgivande förlag, så kan vi också konstatera att vi sannolikt är marknadens bredaste gåvokort. Vårt presentartikelsortiment går inte av för hackor – här fokuserar vi på kända varumärken och högkvalitativa presentartiklar. Och dessutom har vi ett enormt sortiment av digitala ljudböcker, tidskriftsprenumerationer, spännande upplevelser och smarriga delikatesslådor!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.