Vi har ett stort och varierat utbud av av gåvor. En spännande nyhet är våra delikatesser! Vi har det största utbudet av pocketböcker på marknaden och vårt utbud av presentartiklar präglas av kvalitet. Vårt grundläggande mål är att alla ska hitta något som passar!

Beställ Pocketogram direkt!


Beställ Pocketogram direkt!

Här kan du enkelt och snabbt beställa dina gåvokort! Ange hur många du vill ha och vart de skall skickas. Om du beställer minst 20 gåvokort ingår kostnadsfri anpassning av gåvokort, beställningssida och telegram, vi kommer i så fall att kontakta dig så att du får det som du vill ha det. Alla priser anges exkl moms.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

 

image-produktbild-700x438px

Inköpsavdelningen har som mål att alltid välja välkända varumärken på grund av det mervärde vi får som t.ex. kvalitet och leveranssäkerhet. Det leder också till att vi har väldigt få reklamationsärenden.

Presentartiklar

Köksartiklar

Vårt utbud består av kvalitetsknivar från Fiskars, underbara porslinsserviser från Rörstrand och vackert glas från Iittala samt en mängd andra kvalitetsprodukter. Våra leverantörer är b.la. Bialetti, Rosti Mepal, Glencairn, Benetton, Zack, Zyliss och Scandinavian Home.

Hemprodukter

En kategori som erbjuder vackra prydnadsglas, härlig prydnad till kontoret samt mysiga handukar, morgonrockar, tofflor och plädar från kvalitetsvarumärken såsom b.la. Iittala, Sagaform, Zack, Shepherd, Bercato och Royal Touch.

Fritidsartiklar

Vi erbjuder allt från motion till elektronik. Fritid är viktig och här kan du hitta lite allt möjligt roligt och praktiskt för utelivet och annat. Våra leverantörer är bl.a, Fiskars, Bercato, AKG, och Scandinavian Home.

Smycken

Våra vackra smycken är mycket populära. Leverantörer är SNÖ of Sweden och Pilgrim – och inte minst vår senaste stolthet Lily and Rose! Vårt utbud är varierat med bl.a. halsband, örhängen och klockor.

Barn och Familj

En kategori fylld med spel och annat kul! Vad är bättre än ett sällskapsspel en fredagskväll med hela familjen! Dessutom i snygg design från exempelvis Ridley!

Elektronik och Verktyg

Kvalitet! Eller vad sägs om högtalare från JBL och hörlurar från AKG. Två företag som levererat ljudkvalité till proffs och andra kunder sedan 50 talet! Andra produkter är Victorinox Swiss Army Knife och Fiskars specialsax, multiverktyg från Gerber samt trädgårdsverktyg.

Motion och Friskvård

Spikmattor från Chakrana, pilatesbollar och diverse träningsredskap hittar du i denna viktiga kategori. I 30 år har Casall hjälpt sina kunder att träna bra, nu kan våra gåvokortsmottagare göra det också!

→ SE AKTUELLT UTBUD AV PRESENTARTIKLAR

Delikatesser, delikatesser, överallt delikatesser!

Delikatesser

Sedan hösten 2017 erbjuder vi delikatesser på alla våra gåvokort! Vi erbjuder många delikatesspaket med härligt innehåll! I lådorna hittar du allt från tryfflar, pasta och lakrits till härlig fudge och goda teer! Eller varför inte lite gåslever? Den som gillar god mat kommer att älska detta utbud!

→ SE AKTUELLT UTBUD AV DELIKATESSER

Mediaprodukter

Pocketböcker

Vår äldsta produktgrupp är pocketböcker och den har funnits på gåvokorten sedan 2005. – Pocketogram är originalet! Vi erbjuder ett utbud på över 3 000 titlar som i praktiken är alla pocketböcker från alla stora svenska bokförlag. Det är ett gigantiskt utbud som garantera att alla bokälskare kan hitta något som passar.

→ SE AKTUELLT UTBUD AV POCKETBÖCKER

Ljudböcker

Oavsett om du kör mycket bil eller ligger på soffan med hörlurar är ljudböcker perfekt. Hos oss hittar du mycket skönlitteratur såsom Spänning, Romaner, Humor och Romantik. Det finns även gott om Fakta & biografi, Personlig utveckling, Barn & ungdom samt lite speciella ljudböcker med t.ex. avslappningsövningar.

→ SE AKTUELLT UTBUD AV LJUDBÖCKER

Tidningsprenumerationer

Ett bra komplement till pocketböcker! Många som inte läser böcker tycker ofta om att läsa tidningar och här hittar de ett varierat sortiment med stor bred. Vi erbjuder prenumerationer inom Hem & trädgård, Skönhet & Hälsa, Mat & dryck, Teknik & Vetenskap, Resor, Sport & Fritid, Motor & Båt, Familj, Personlig utveckling och Nostalgi. Vi har tidskrifter för alla åldrar och intressen.

→ SE AKTUELLT UTBUD AV TIDSKRIFTER

 

→ POCKETOGRAM ♛ CLASSIC ←→ POCKETOGRAM ♛ GRAND ←→ POCKETOGRAM ♛ PREMIUM ←→ POCKETOGRAM ♛ DELUXE ←