Tjänsten är tillsatt för våren 2021 men vår ambition är att fortsätta växa i en stadig men kontrollerad takt och kommer att börja titta på att göra nästa rekrytering under hösten 2021 eller våren 2022 – så är du intresserad är du självklart välkommen att höra av dig!

Är du sugen på nästa utmaning i ett litet och glatt gäng? Ett jobb som säljare med stor potential och många glada kunder? Då kanske jobbet som Account Manager på Pocketogram kan passa dig! På Pocketogram AB är vi idag fyra glada personer – och nu känner vi oss redo för en femte. Dina närmaste kollegor blir säljmaskinen och det sociala geniet, men självklart jobbar vi alla tätt ihop – dock numera lite geografiskt utspridda!

Pratglad & arbetssam

Ditt jobb är att på bästa sätt göra våra kunder glada. Så att de i sin tur kan göra sina medarbetare eller kunder glada. Huvudsakligen kommer du att göra det genom att telefonledes hålla kontakt med dem, så du bör inte vara telefonrädd. På sikt har du full frihet att sköta kontakten på det sätt du vill – vi pratar helst med kunderna på det sätt som de vill prata med oss.

Potentialen är enorm, vi har tusentals kunder som vi i dagsläget inte hinner söka upp, vilket gör att det finns mycket att gräva i (genom åren har vi varit väsentligt fler säljare). För att inte tala om alla de tiotusentals företag som ännu inte kommit på vad som är den bästa julklappen, sommarpresenten eller gåvan. Du kommer över tid att bygga din egen kundbas och har kontakt med kunderna över lång tid – de flesta blir ju återkommande! Du bör med andra ord ha ett driv och en arbetsvilja samtidigt som du har tålamodet och förmågan att se målet lite längre fram längs vägen.

Serviceorienterad

Vi älskar att ta hand om våra kunder, att utmanas att göra saker vi inte gjort förut och att chockera våra kunder med vår servicevilja och flexibilitet. Det är ditt jobb att föra kundens talan och att se till att det blir som kunden förväntat sig. Du bör med andra ord vara bra på att lyssna och på att se potentialen i mötet mellan vår produkt och kundens behov – och förstås en vilja att följa upp i så att allt blev bra när affären är genomförd.

Noggrann

Sedan våren 2020 är vi en av tre ramavtalsleverantörer för gåvokort via Avropa.se vilket gör att flödet av anbud är väsentligt större än tidigare. Har du erfarenhet av att skapa anbud eller att vara med vid skapandet av anbud är det meriterande – och här kan du skaffa dig en gedigen erfarenhet på området!

Du?

Din vilja och ambition är det viktigaste och vi har inga krav på massor av års erfarenhet av exakt samma typ av B2B-försäljning, någon form av dokumenterat intresse för försäljning är dock meriterande. Framgångsrika säljare av Pocketogram har haft en bakgrund i allt från serviceyrken och musikproduktion till wellpappfabriker och telemarketing. Det är dock inte en tvilling vi söker, utan bara en ny familjemedlem!

Eftersom säljprocessen oftast består av flera steg – och du kommunicerar med dina kunder i alla kanaler – så är det viktigt att du har förmågan att uttrycka dig väl i både tal och skrift. Viss datorvana, främst Word, Excel och mail är också av värde. Du är glad och positiv och inte rädd för att hugga i där det behövs!

Tjänsten

Vi tänker oss att tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med normal provanställning. Lönen består av en kombination av fast lön och provision. Kontoret hittar du på samma adress som vårt lager i Vellinge. Du kommer också att ha kollegor som jobbar från Stockholm.

Ansökan

Vi kallar löpande till intervjuer, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt! Ansökan skickar du till Richard Wallin på richard@pocketogram.se, och har du frågor är du välkommen att ringa på 0707696622!

Pocketogram

Pocketogram har funnits som produkt sedan 2005 och vi riktar oss i princip uteslutande till företag som köper våra gåvokort som julklappar, sommarpresenter, personaluppmuntran, kundpremier och liknande. Genom åren har vi sålt långt över en miljon gåvokort till tusentals nöjda företagskunder och vi levererar både gåvokort och gåvor över hela landet.

Som produkt vill vi i alla lägen vara det mest välfyllda gåvokortet med den trevligaste kundservicen – om gåvokortsmottagaren hittar en efterlängtad gåva och dessutom får utmärkt och trevlig hjälp om något krånglar tror vi att den glädjen sprider sig vidare till vår kund som då blir än mer nöjd. Och det faktum att en övervägande del av affärerna vi gör görs med återkommande kunder är beviset på att det fungerar!