Vi skickar snabbt hem den valda gåvan direkt till brevlådan. I leveranspaketet ligger det alltid ett telegram med en hälsning från dig!

Hem eller till utlämningsställe

När gåvan är vald och beställning är genomförd så sker leveransen direkt hem och ner i brevlådan inom 1-5 arbetsdagar. I de fall en presentartikel har valts så erbjuds två möjligheter. Antingen hängs paketet på dörren eller så kan gåvokortsmottagaren välja att hämta gåvan på ett postutlämningsställe. Observera att böcker markerade med gul prick på beställningssidan har en något längre leveranstid på 3-9 dagar. Det är fortfarande snabbt jämfört med flera konkurrenter!

Posten

Vårt goda samarbete med Posten AB har medfört korta leveranstider och en hög säkerhet i alla våra leveranser! Vi är också glada att Posten har ett lika stort engagemang för sitt miljöarbete som vi!

Klimatsmarta förpackningar

Vi strävar efter att vår klimatpåverkan ska vara så låg som möjligt. Därför är vi extra glada över våra smidiga förpackningar för mediaprodukter som tar liten plats och som därmed transporteras på ett klimatsmart sätt!

REKLAMATION

Returer och andra problem

Om gåvan har gått sönder under frakt eller om fel gåva har levererats så kan mottagaren reklamera den. Vi skickar då en ny gåva och en fraktsedel för retur av den trasiga eller felaktiga gåvan.

TELEGRAM

Telegrammet

I alla paket som skickas till gåvokortsmottagaren medföljer ett telegram med en hälsning. På telegrammet finns även kontaktinformation till vår kundtjänst och informatorn om reklamationer går till.

→ LÄS MER OM TELEGRAMMET

GÅVOKORT

→ POCKETOGRAM CLASSIC ←→ POCKETOGRAM GRAND ←→ POCKETOGRAM PREMIUM ←→ POCKETOGRAM DELUXE ←