Kommunicera i tre steg med gåvokort från Pocketogram!
Kommunicera i tre steg med gåvokort från Pocketogram!

Ditt budskap i centrum

När du ger bort ett Pocketogram finns det ofta en anledning – du vill tack för något, önska god jul, trevlig sommar, grattis på födelsedagen eller något annat. Vi vill att det du vill kommunicera ska hamna i centrum för det gåvokort du ger bort! Oavsett om det är en julgåva eller en stor kundkampanj så är snygg och effektiv kommunikation viktig. Pocketogram ger dig möjlighet att under tid och i flera steg och kommunicera med mottagaren – och allt ingår i tjänsten utan tillkommande kostnader!

Bild och logotyp

Vi trycker självklart er logotyp och en bild som ni valt på gåvokort. Vi har flera färdiga layoutförslag som du kan välja mellan. Har du en egen bild du vill använda så hjälper vi gärna till att få det snyggt och som du vill ha det! När gåvokortet väl är utdelat leder det gåvokortsmottagaren till er egen beställningssida med banners som matchar gåvokortet. Och när den valda gåvan sedan levereras hem till mottagaren medföljer ett trevligt telegram som har plats för en lite längre hälsning från er!

LÄS MER OM HÄLSNING PÅ GÅVOKORTETLÄS MER OM HÄLSNING PÅ BANNERNLÄS MER OM HÄLSNING PÅ TELEGRAMMET

Kommunicera – utan extra kostnad!

Alla anpassningar ingår i styckpriset – oavsett om du beställer 20 eller 20 000 gåvokort! För oss är det viktigt att du ser oss som en gåvotjänst och inte bara som enkla gåvokort! Vi vill ge dig något mer – en möjlighet att på ett bra sätt kommunicera med gåvokortsmottagarna och erhålla värdefulla mervärden.

Använd Pocketogram i kampanjer

Vi har erfarenhet av hur Pocketogram kan användas i kampanjer där kommunikation är viktig. Våra gåvokort används ofta i CRM-kampanjer och vi har vid flera tillfällen tagit fram unika lösningar för våra kunder. Tänk även på att du kan skicka Pocketogram digitalt med e-post och SMS. Med ett digitalt utskick är möjligheterna enorma och du kan enkelt lägga in Pocketogram som en del i din egen kampanj!

GÅVOKORT

→ POCKETOGRAM CLASSIC ←→ POCKETOGRAM GRAND ←→ POCKETOGRAM PREMIUM ←→ POCKETOGRAM DELUXE ←