Pocketogram – originalet sedan 2005 erbjuder gott om plats för er logotyp, hälsningstext och bakgrundsbild. Gåvokorten  är lagom stora och lika smidiga att skicka med posten som att ta med i innerfickan på mötet.

image-sommar-700x438px

Formge ditt eget gåvokort

Vi hjälper gärna till med formgivning och har många färdiga exempel att välja på! När du beställer presentkort genom vår webshop har vi inbyggda verktyg där du själv kan välja design, ladda upp logotyp och skriva hälsningstexter. Om ni på egen hand vill ta fram en bild till gåvokortets insida så går det självklart bra!

Den perfekta presenten! De är enkla att ge bort och mottagaren kan själv välja den gåva som passar bäst.

Gåvokort

Ett gåvokort kan ges bort på många sätt

Överlämna det personligen eller skicka det med post. Med e-post och sms kan du enkelt distribuera stora mängder till både kunder och anställda. Inför jul och sommar erbjuder vi även många trevliga presentpaket där vi packat gåvokortet tillsammans med en fysisk gåva på ett snyggt och tilltalande sätt!

Använd oss i kampanjer!

Letar ni efter premier till era kampanjer har ni kommit rätt! Oavsett om ni ska be era kunder om t.ex. e-postadresser eller få dem att använda autogiro så är vår gåvotjänst ett smidigt och bra verktyg för er! Vi kan hjälpa er med digitala lösningar på webben där vi hjälper er med insamling av olika data!

Distribution av gåvokort

Vi packar och skickar dina gåvokort med posten om du vill! Vi har möjlighet att ta hand om all logistik avseende packning, frankering och postutskick av gåvokort till slutmottagaren.

Kundtjänst

På baksidan finns telefonnummer och e-postadress till vår egen kundtjänst. Den är bemannad vardagar mellan 08,30 – 17,00 och hjälper både kunder och mottagare!