Beställningssidan med alla sina gåvor är hjärtat i vår gåvotjänst! Här löser mottagaren in sitt presentkort och väljer sin gåva! Samtidigt presenteras en hälsning från er på samma sida! Vårt stora och varierade utbud av gåvor gör alla glada och tillsammans med er hälsning uppnås något stort – Tacksamhet och lojalitet!

gavor_700x388px

Beställningssidan

På beställningssidan löser gåvokortsmottagaren in sitt gåvokort, väljer sin gåva och tar del av en hälsning från er! Välkommen in och besök en demosida med hela det aktuella utbud av gåvor.

BESÖK EN BESTÄLLNINGSSIDA

Surfa enkelt på beställningssidan

Det är enkelt att lösa in sitt gåvokort och hitta sin gåva på beställningssidan! Du använder flikarna i överkant för att navigera mellan produktgrupperna. Varje produktgrupp är fylld med gåvor av samma typ och värde vilket gör det enkelt att hitta och välja sin gåva! När gåvan är vald ifylls adressuppgifter och gåvokod! Sen är det bara att gå vidare och vänta på sitt paket!

Banner!

Vi erbjuder stor plats för er banner där ni kan hälsa gåvokortsmottagaren välkommen! Passa på och utnyttja alla möjligheter till att skicka en hälsning!

GÅVOKORT

→ POCKETOGRAM CLASSIC ←→ POCKETOGRAM GRAND ←→ POCKETOGRAM PREMIUM ←→ POCKETOGRAM DELUXE ←